BuroBicker_Logo

Datum

10 02 24

Tijd

09:30 - 13:00

Kosten

120.00€

Training Buro Bicker: Kernwaarden

Ben je net gestart met je onderneming of ben je al langer ondernemer en wil je een nieuwe koers varen? Wil je groeien of veranderen? Geef je dan op de het zes-luik ondernemerstrainingen!

Met 18 jaar ervaring in het ondernemerschap en het adviseren en bijstaan van ondernemers met het reilen en zeilen van hun onderneming gaat Buro Bicker vanaf het voorjaar 2024 trainingen geven voor kleine ondernemers en ondernemende mensen.

De trainingen zijn gericht op ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling. Tijdens de training is er ruimte om te sparren met collega ondernemers. Je kunt je eigen praktijk en ondernemersvraagstukken meebrengen in de training. Deze worden besproken en geanalyseerd. Aan de hand van diverse modellen gegeven door de trainer kom je tot nieuwe inzichten over jouw bedrijf en over wie je bent als ondernemer.

De trainingen worden gegeven een reeks van zes workshops: Drie ochtenden en drie dagen. Iedere workshop heeft een eigen onderwerp en kan los gevolgd worden. Alle zes workshops bij elkaar zijn een totaal programma waarin je je als ondernemer maximaal kunt ontwikkelen.

Boek jouw ticket via: https://www.burobicker.nl/training/

Investering ex btw:

Zes-luik                  € 780,-

Losse workshop       € 120,- (ochtend)         € 160,- (dag)

Arrangementskosten €  10,- (ochtend)         €   20,- (dag)

Vroegboekkorting 10% (boekingen voor 31 december 2023)

1. Ik de ondernemer

onderzoek aan de hand van het DOCN model en de kernkwadranten wie jij bent als persoon, als ondernemer, als klant, als dienstverlener en als werkgever.

2. Kernwaarden

Vind de 3 kernwoorden die duidelijk maken waar jouw bedrijf voor staat en wat je wilt bereiken met je bedrijf.

3. Money Mindset

Hoe je over geld denkt heeft invloed op je hele leven, ook op de winst van je bedrijf. Onderzoek jouw Money Mindset en krijg handvatten hoe je je Money Mindset kunt verbeteren.

4. Time Management

Leer hoe je bewuster met je tijd kunt omgaan. Krijg meer overzicht en meer gedaan terwijl relaxed je bedrijf leidt en je werk doet.

5. Winstplan

Maak een stappenplan om van ideeën naar doelen te gaan. In dit onderdeel zet je concrete “waypoints” in een jaarplanning.

6. Praktische zaken

Wat speelt er in het MKB op administratief gebied en op fiscaal gebied.Past jouw bedrijfsstructuur nog steeds bij je activiteiten en resultaten? Wat moet je allemaal regelen en hoe?

Training Buro Bicker: Kernwaarden
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *