workshop geef jezelf de aandacht die jij verdient

Datum

07 10 23

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

750.00€

Jaartraining: geef jezelf de aandacht die jij verdient

We zijn altijd maar bezig met wat we moeten doen en we hebben geen tijd om stil te staan bij wat we eigenlijk willen. We weten allemaal wat we niet meer willen en we hebben genoeg te doen, of het nu van onszelf is of dat anderen het van ons verwachten. Maar wat wil JIJ eigenlijk? Waar verlang je naar? Het lijkt wel alsof we geen tijd hebben om hierover na te denken!

Stel je voor, een dag per maand waarin je alleen maar doet wat jij wilt. Door middel van dans en beweging kun je even de aandacht op jezelf richten. Actief bezig zijn door te dansen, te ontspannen en stress los te laten. Op die manier kun je voelen en ervaren wat je nou eigenlijk wilt. Het is een manier om weer in contact te komen met jezelf en te ontdekken wie je écht bent en wilt zijn.

Van moeten naar moed, dat is de uitdaging. Durven loslaten van alle verplichtingen, zowel die van jezelf als van anderen. Je focussen op jouw eigen verlangens en deze omzetten in acties. En dan heb je de moed nodig om het ook echt te gaan doen. Door het dansen kun jij die moed vinden!

In deze training ga je dieper in op wat jou tegenhoud om jezelf de aandacht te geven die jij verdiend. Door het maandelijks dansen met een vaste groep vrouwen kom je dieper in contact met jezelf waardoor je nog meer in contact komt met waar jij aandacht aan wilt geven. Jullie delen elkaars ervaringen en jij ervaart persoonlijk leiderschap door middel van dans.

Wat levert deelname aan deze jaartraining jou op?

Zelfbewustzijn omdat je in contact komt met je gevoelens en verlangens

Ontspanning en minder stress

Meer zelfliefde en zelfacceptatie van wie jij bent

Moed om te kiezen voor jezelf.

Voelen wat jouw lichaam nodig heeft

Door je te verbinden met jezelf, kun je daarna ook beter verbinden met anderen.

Persoonlijk leiderschap door middel van dans

Informatie over de jaartraining:

Dit is een actieve jaartraining waarin we veel dansen. De bewegingen en dansen die we doen zijn gebaseerd op Biodanza. Tijdens het dansen praten we niet, zodat we ons hoofd uitzetten, ons hart aan en doen door te dansen. Hierdoor maak je weer contact met je lijf, ervaar je plezier, kom je tot rust en maak je verbinding met de andere vrouwen in de groep.

We dansen op het ritme van de natuur.
Dit betekend dat we in de herfstmaanden september, oktober en november dansen met het thema loslaten. Loslaten van wat moet, van wat je hebt geleerd en van wat nou eenmaal zo ‘hoort’.

In de wintermaanden december, januari en februari dansen we met het thema verlangen. Verlangen van wat jij echt zou willen, wat jouw dromen zijn en hoe jij je dan voelt als jouw verlangen werkelijkheid is geworden.

In de lentemaanden maart, april en mei dansen we vervolgens met het thema moed om jouw verlangen waar te maken. Jezelf te geven wat jij nodig hebt.

Om dan in juni, in de zomer, te kunnen voelen hoe het is als jouw droom en verlangen werkelijkheid is geworden. Om te ervaren dat er door een jaar te dansen zoveel veranderd is. Alleen maar omdat jij aandacht hebt gegeven aan jezelf, aan jouw lijf en jouw gevoel en emoties.

Jouw investering is 750 euro.

Je deelname is definitief als je betaald hebt.

Je kunt ook in drie keer (250 euro) betalen. Als je dit graag wilt, neem dan contact met me op via info@moeiteloosliefhebbenacademie.nl.

Thee, water en snacks zijn aanwezig.

Een heerlijke lunch is het gehele jaar inbegrepen.

Trek makkelijk zittende kleding (laagjes) aan.

Neem lekkere warme sokken of sloffen meee om aan te trekken.
We dansen op blote voeten (of zachte schoenen / sokken met antislip)

De dagen zijn elke 1e zaterdag van de maand ( 2 september 2023 10:00 – 17:00, 7 oktober 2023 10:00 – 17:00, 4 november 2023 10:00 – 17:00, 2 december 2023 10:00 – 17:00, 6 januari 2024 10:00 – 17:00, 3 februari 2024 10:00 – 17:00, 2 maart 2024 10:00 – 17:00, 6 april 2024 10:00 – 17:00, 4 mei 2024 10:00 – 17:00, 1 juni 2024 10:00 – 17:00) van 10:00 tot 17:00u (de deur is open vanaf 9:45u).

Het is fijn om de rest van de dag rustig aan te doen en te ontspannen.

De training wordt gegeven in Het element Zaandam. Kaartjes zijn te koop via: Jaartraining

Zilverschoonplein 18, 1508 CK, Zaandam.
Het Element is goed bereikbaar met het OV en de auto.
Er is rondom voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Jaartraining: geef jezelf de aandacht die jij verdient
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *