Over Sabine

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig, onderzoekend en zoek ik nieuwe uitdagingen!
Mijn missie is om mijn kennis en ruimte met jou te delen.

Sabine Pols Effortless Coach Zaandam
Foto: Bikkel Fotografie


Opleiding:

Tijdens mijn studieperiode heb ik een onderzoeksbachelor en een onderzoeksmaster afgerond om daarna jaren bij de overheid milieugerelateerd werk te doen.
Gaande weg ben ik mij gaan interesseren in persoonlijke groei en ben ik gaan onderzoeken wie ik ben, wat mij beweegt en wat mijn potentieel is. Ik kwam erachter dat ik mijn kennis en nieuwsgierigheid wil inzetten voor anderen. Ik heb mijn baan bij de overheid opgezegd en ik ben de opleiding tot Effortless Coach gaan volgen.

 

Effortless Coaching / Sabine Pols Coaching
Effortless Coaching is een holistische aanpak en we ons richten op het opnieuw verbinding maken tussen je lichaam en je hoofd. Hierdoor kun je soms jarenlange overtuigingen of ervaringen in een ander daglicht gaan zien. Effortless Coaching richt zich op de transformatie van overleven naar moeiteloos leven. Dit lijkt misschien makkelijk, maar moeiteloos leven, vergt wel wat moeite!
Voor iedereen die kennis wil maken met moeiteloos leven geef ik de workshops “Kom in je Element” of een gratis ontdekkingssessie. Zie SabinePols.nl voor meer informatie over Sabine Pols Coaching.

 

Het Element:
Na het afronden van de opleiding tot Effortless Coach heb ik Het Element, centrum voor persoonlijke groei, in Zaandam opgezet. In Het Element vinden de coachtrajecten plaats van Sabine Pols Coaching. Ik werk vanuit overvloed, er is genoeg voor iedereen. De gedachte van overvloed geeft ruimte aan nieuwe dingen en geeft angst (wat alleen maar schijnveiligheid is) geen kans.

Naast dat het de praktijkruimte is voor Sabine Pols Coaching is Het Element beschikbaar voor éénmalige of wekelijkse workshops, lezingen, trainingen etc. Zie het samenwerking of de facebookpagina voor de andere workshops die al in Het Element te vinden zijn.

 

Foto: eigen foto

Een voorbeeld van de persoonlijke groei van Sabine:
Jaren lang heb ik reizen gemaakt over de wereld om de mooiste plekken te ontdekken.
Mijn laatste reis was naar Rusland en Mongolië, waar ik in Mongolië de Eagle-Hunters heb bezocht en mee mocht jagen met de adelaar… Wauw dat was tof! Alleen moest dat wel te paard, anders is het niet de echte belevenis! Ik heb niet zo’n goede relatie met paarden (op een eerdere reis in IJsland gooide het paard mij meerdere keren van zijn rug, met een hersenschudding als gevolg..). Maar ik ben moedig mijn uitdaging aangegaan en ik heb de hele dag paard gereden, zonder er af te vallen! Stapje voor stapje, dat wel en met heel veel spierpijn en eelt op mijn handen door het stevig vasthouden van mijn paard.