Tijd om te stralen

Doel van de workshop Tijd om te Stralen:

Helemaal jezelf kunnen zijn! Wie wil dat nou niet?
Als je doet wat jij leuk vind, jouw passie, dan ga je daar van stralen en straal je dat uit naar anderen! 

 

Patricia Jonker van Stralende vrouw en Sabine Pols van Sabine Pols Coaching hebben hun krachten gebundeld in deze speciale vrouwenworkshop. In deze workshop krijg jij de inspiratie en de eerste stappen om weer te gaan stralen. Je leert hoe jij jouw eigen vuurtje weer laat branden, hoe je om kunt gaan met aannames over jezelf, focus jij je op jouw passie en hoe je hier in jouw drukke agenda tijd voor vrij maakt.

 

Deel je passie met de wereld. Het is tijd om te stralen!

Voor wie is deze workshop?

Eigenlijk zou je meer tijd willen besteden aan het doen wat jij het leukste vindt alleen je weet niet hoe. Ach wie zit er eigenlijk op jou te wachten? Hoe kun jij  meer tijd besteden aan jouw passie? Je weet niet goed waar je moet beginnen en je stelt het steeds maar uit.  Hierdoor blijf je mee rennen in de dagelijkse routine zonder tijd voor jezelf. Wil jij opkomen voor jouw eigen tijd en gaan staan voor jezelf? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

Door te dansen sta je steviger in je schoenen en zul je ervaren waar jouw vuurtje van gaat branden. Deze ervaring is de basis van de workshop. Door stap voor stap jouw verlangen te onderzoeken, vergroten en vorm te geven heb je aan het einde van de workshop een persoonlijk stappenplan. Dit persoonlijke stappenplan helpt je hoe jij tijd voor jezelf kan inplannen en lange tijd kunt volhouden. Het is tijd om te gaan stralen!

Patricia Jonker
Stralende vrouw 

Patricia is mindfullness en compassiecoach en (buik)danseres van het leven. Ze laat vrouwen in haar lessen en workshops stralen, door buikdans, meditatie, affirmaties en andere creatieve oefeningen. Ze richt zich in haar workshops voornamelijk op zelfliefde en zelfacceptatie. Laat je energie lekker stromen, geniet van de kleine dingen en straal vol zelfvertrouwen en zelfliefde de wereld in!

Volg Patricia op de volgende kanalen:
Insta @patriciajjonker
Fb /patriciamindfulness
YouTube Patrisha Shines 

Sabine Pols
Sabine Pols Coaching 

Sabine moedigt je aan om vooral te doen wat je echt leuk vind! Wat als jij doet wat jij het liefste doet, krijg jij, en de mensen om jou heen, daar energie van!⠀
Met haar coaching richt ze zicht op vrouwen die een passie hebben en hierover een workshop zouden willen geven maar niet weten waar ze moeten beginnen. Ze helpt je stapt voor stap deze complexe puzzel opbreken in heldere elementen die jullie dan stap voor stap uitleggen tot een overzichtelijk en passend geheel. ⠀

Voor meer informatie stuur me een email via info@sabinepols.nl of bel me op 06 55528752.

 

Investering: 

Voor deze workshop investeer je 2,5 uur van je tijd en € 39,99.

Op 9 oktober 2021
van 10:00 – 12:30 uur

in Het Element Zaandam
Zilverschoonplein 18 Zaandam 

Veel gestelde vragen:

Maakt het uit wat mijn passie is voor deze workshop?
Nee, dat maakt niet uit. Als jij doet wat jij leuk vind ga jij stralen en straal je dit uit aan anderen!

 

Ik kan niet dansen, kan ik dan de workshop wel of niet meedoen?
Iedereen kan dansen! Zelfs jij. We dansen zonder vooraf bedachte pasjes, gewoon in het moment.

 

Hoe ziet zo’n persoonlijk stappenplan er uit?
Het persoonlijke stappenplan die je aan het eind van de workshop hebt gemaak helpt jou hoe je tijd voor jezelf kunt inplannen en hoe je dit vol kunt houden. Dit ziet er voor iedereen anders uit. Zo zal het voor de één een woord aan de spiegel zijn waar je elke dag naar kijkt en voor de ander kan het een tekening zijn in haar portomonee.