Samenwerkingen

Yin yoga - Babiche

Ik deel graag met zoveel mogelijk mensen de ervaring hoe yoga helend werkt op lichaam en geest, en veerkracht biedt in verdrietige periodes in het leven. ‘Yoga met liefde’ is de liefdevolle expressie van mijn jarenlange werk. Kom eens langs! Je bent welkom!

De lessen bestaan uit houdingen die gericht zijn op het versoepelen van onderliggend bindweefsel (Yin-yoga). De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te beoefenen!

Yin-yoga
Verbetert de flexibiliteit en beweeglijkheid van gewrichten
Werkt diep in op het bindweefsel
Vermindert stress en angst
Kalmeert en brengt lichaam en geest in balans

Babiche geeft twee keer in de week Yin Yoga in Het Element Zaandam en maandelijks een extra lange Yinyoga op donderdagavond!

In het kader van de openingsweken geeft ze meerdere keren de extra lange Yinyoga op donderdagavond.

La Reine Coaching - Phaedra

Ik focus mij op de gelukwetenschap en coach en spreek hierover.

La Reine Coaching streeft naar een wereld vol gelukkige mensen want gelukkige mensen zijn succesvoller in alles wat ze doen. Zij draagt hieraan bij door mensen bekend te maken met de geluksfactoren uit de gelukswetenschap en ze te helpen om deze toe te passen in hun eigen leven.

Phaedra geeft in het kader van de openingsweken meerdere malen de workshop Vind jouw happiness!

Circulaire ademhaling - Rukaiya

Ik werk al meer dan 20 jaar creatief met individuen en groepen via de geneeskunst, yoga, meditatie en counseling.

Mijn twee grootste liefdes/inspiraties zijn een helende relatie met de levende aarde en onderzoek met bewuste muziek/geluid. Na meer dan twintig jaar met mensen te hebben gewerkt in een genezende en yoga-capaciteit, begrijp ik dat mijn gepassioneerde liefde voor de aarde kan worden gedeeld en uitgebreid door diep te reizen met groepen mensen. Ik wordt blij van het creëren van een veilige omgeving waar mensen een relatie kunnen aangaan met hun authentieke zelf, en hun eigen hogere zelf kunnen toestaan hen te begeleiden op hun persoonlijke reis. 

Rukaiya geeft op regelmatige basis circulaire ademhalingssessies in Het Element Zaandam.

In je kracht als wijze vrouw - Michelle

Mensen noemen mij een medicijnvrouw en ik ondersteun tijdens verschillende situaties in een mensen leven.

Mijn benadering is nuchter; ik sta stevig met beide benen op de aarde, bij voorkeur op blote voeten.

Tijdens deze workshop houd ik een playshop met diverse elementen.
Het lijkt op een vrouwencirkel maar dan Xtra. Mijn cirkels zijn altijd actief en niet alleen maar zitten en landen. Je leert per keer een tool voor in je medicijnbuidel die je thuis kunt 
gebruiken wanneer nodig. 

Wat betekent het om vrouw te zijn? Hoe voelt het om in een transformatie cirkel te zitten? En je ervaart een kort stukje Eros activatie. De energie van de groep is bepalend wat er gedaan wordt en of wij een klein beetje kunnen deep diven.

 

In het kader van de openingsweken geeft Michelle meerdere malen de workshop In je kracht als wijze vrouw.
(deze workshop is alleen voor vrouwen)

Waardering op je werk - Sabine

ik help vrouwen die qua inhoud van het werk helemaal op hun plek zitten, maar die voelen dat ze niet gezien en gewaardeerd worden door collega’s en de organisatie. Vrouwen die ‘zichtbaar’ moeten zijn van hun manager.

Zichtbaarheid gaat niet alleen over letterlijk zichtbaar zijn, maar ook verbinding maken met de ander.
Daarnaast is het belangrijk dat je eerlijk bent naar jezelf en jezelf kunnen uiten. Dit zijn dingen waar je lef voor nodig hebt. Je gaat dingen anders doen dan je gewend bent en dat is spannend en kost tijd.

Dit doe ik door middel van structurele oplossingen te bieden door middel van coaching en workshops. Hierbij gebruik ik mindfulness, verandering van mindset en beweging.

Ben jij er klaar voor?

 

Sabine houdt haar coachingsessies in Het Element Zaandam en geeft maandelijks haar workshop Maak jezelf zichtbaar!
Ze geeft in het kader van de openingsweken meerdere malen de workshop Maak jezelf zichtbaar!

 

Systemisch werk - Janine

Ik ben in staat oordeelloos te kijken en alle kleuren te zien. Systemisch werk is een manier van kijken en werken die voor mij niet meer weg te denken is. Ik houd van zowel kijken naar wat er óp als ónder de tafel ligt, met alles wat er is. 

Ontdek de vrouw in jouw

Wat betekent het vrouwzijn voor jou? Hoe leef jij jouw vrouwelijkheid? Daar gaat deze workshop over. Het vrouwzijn in al haar aspecten komt aan bod: het lieflijke, roze en glitters vrouwzijn, maar ook de dark feminine: je kracht als vrouw, de chaos, het ongetemde.

Welke overtuigingen kom je tegen? Mogen alle facetten er zijn?

We gaan het vrouwzijn en hoe jij dat nu leeft en wil leven verkennen. Daarvoor gebruiken we dans en systemische werkvormen om verschillende aspecten te ervaren. Praat, voel, breng haar tot leven.

 

Janine geeft op regelmatige basis familieopstellingen in Het Element Zaandam. De volgende is op 14 juni 2024

 

In het kader van de openingsweken geeft Janine meerder malen de workshop Verken de vrouw in jou.
(Deze workshop is voor vrouwen).

Wil jij ook samenwerken met Het Element Zaandam? 
Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Wil jij meer weten over de openingsweken waarin je voor de prijs van twee workshops, drie workshops kunt volgen in Het Element Zaandam?