Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hollandse Luchten: Start met sensoren – Kogerveldwijk

11 februari 2020 @ 19:30 - 22:30

Free

METEN IS WETEN!

Woon jij in Kogerveld en wil jij meehelpen bij het onderzoek naar de luchtkwaliteit in onze wijk? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst!

In het project Hollandse Luchten brengen we de leefomgeving van Noord-Holland in kaart en zetten we deze gezamenlijk om in actie.

In Zaandam start een nieuwe pilot om samen met betrokken bewoners de luchtkwaliteit van de omgeving in kaart te brengen. De pilot richt zich op het gebied tussen de A8 en A7: de Kogerveldwijk. Veel bewoners maken zich zorgen over de gezondheids- en milieueffecten van de uitstoot van verkeer op deze wegen. Meer onderzoek naar deze uitstoot is dan ook het doel.

Dinsdag 4 februari aanstaande vindt de eerste bijeenkomst plaats in Het Element. Tijdens deze bijeenkomst staat uitleg van luchtkwaliteit centraal en maken we een start met een lokale meetstrategie. Een week later, op dinsdag 11 februari, maken we tijdens de tweede bijeenkomst deze meetstrategie concreet en worden de sensoren uitgedeeld.

Meld je aan via de website van Hollandse Luchten:
https://hollandseluchten.waag.org/evenementen/

1e bijeenkomst op 4 februari: https://hollandseluchten.waag.org/event/hollandse-luchten-bijeenkomst-1-luchtkwaliteit-meetstrategie-zaandam/

2e bijeenkomst op 11 februari: https://hollandseluchten.waag.org/event/hollandse-luchten-bijeenkomst-2-start-met-sensoren-zaandam/

Hollandse Luchten: Start met sensoren – Kogerveldwijk

Gegevens

Datum:
11 februari 2020
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
Free
Evenement Categorie:
Site:
https://hollandseluchten.waag.org/

Organisator

Waag Society
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Element
Zilverschoonplein 18
Zaandam, Nederland 1508CK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0655528752
Bekijk de site van Locatie