Datum

22 03 23
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Verlies in de zwangerschap benutten voor persoonlijke groei – inspiratiesessie voor vrouwelijke ondernemers

Inspiratiesessie

“Open jezelf voor diepere lagen binnen in jou die jou toegang geven tot de krachtigste en mooiste versie van jezelf na het ervaren van verlies in de zwangerschap”.

Rahel Koot verteld over hoe de ervaring van haar twee miskramen een trigger was om zichzelf verder te ontwikkelen en hiermee haar bewustzijn te vergroten.

In haar onderneming Soulcafe brengt ze kennis en ervaring samen op een plek waar vrouwen elkaar dragen, er geen onderlinge competitie of strijd is, waar we allemaal ÉÉN zijn en hetzelfde doel nastreven; liefde voor jezelf waardoor je liefde kan doorgeven.

Vanaf april 2023 is Soulcafe tevens een community platform van vrouwelijke ondernemers voor vrouwen die verlies in de zwangerschap hebben ervaren. Een plek waar vrouwen helemaal mogen ZIJN, het verdriet rondom het verlies mogen delen en zichzelf hierin mogen ontwikkelen in veiligheid, vertrouwen en met gelijkgestemden.

Deze inspiratiesessie is voor vrouwelijke ondernemers die vanuit bezieling en nieuwsgierigheid willen verbinden en hun werk zouden willen aanbieden in deze community.
Misschien ken je iemand die verlies in de zwangerschap heeft meegemaakt of werk je vanuit een visie of met een methode om impact te maken en vrouwen meer te laten verbinden met hun innerlijke kern en kracht, dan is deze sessie ook voor jou!

In de inspiratiesessie ontvang je:
♥ informatie over wat dit platform jou als ondernemer te bieden heeft
♥ als cadeautje neemt Rahel kort mee op een innerlijke reis door middel van adem en meditatie
♥ na afloop is er ruim tijd om te verbinden en uit te wisselen met alle aanwezige ondernemers

Rahel coacht vrouwen om de weg naar binnen te maken na het ervaren van verlies in de zwangerschap, om eerst weer verbinding te maken met jezelf door middel van 1 op1 sessies aan de hand van ademtechnieken en lichaamsgericht werk. Vaak zit daar de weg naar heling en diepe wijsheid verscholen die verder gaat ondersteunen tijdens de kinderwens.

Ze heeft ervaren hoe belangrijk het is om haar verhaal te delen voor het helingsproces en hoe verrijkend het is om o.a. yoga, meditatie, sjamanen rituelen toe te passen waardoor beperkende overtuigingen en gedragingen bloot konden worden gelegd, de miskramen vanuit een ander (betekenisvol) perspectief kon worden gezien en ze een diepe transformatie doormaakte en daardoor zichzelf weer op nummer 1 zette in haar leven.

Wil je nu al meer over Rahel weten, bekijk haar website www.soulcafe.nl of beluister haar podcast Soulstories op Spotify.

19:30 – 20:00u deur open
20:00 – 21:00u inspiratiesessie
21:00 – 21:30u ruimte om te verbinden met elkaar

De kosten zijn 5 euro per persoon.
Aanmelden via https://hipsy.nl/event/12363-verlies-in-de-zwangerschap-benutten-voor-persoonlijke-groei

De locatie:
Het Element Zaandam is op loopafstand van station Kogerveld en directe busverbindingen vanuit Amsterdam. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid rondom de locatie.

Verlies in de zwangerschap benutten voor persoonlijke groei – inspiratiesessie voor vrouwelijke ondernemers