Over Het Element

Over Het Element Zaandam | Sabine Pols – eigenaresse

Wie is Sabine Pols?

Tijdens mijn derde burn-out, waarvan er twee een bore-out bleken te zijn, besloot ik ontslag te nemen en een jaar een sabatical te nemen. Te gaan doen wat ik echt leuk vind. Maar wat vind ik echt leuk? Waar word ik blij van? Ik wist het niet.

Ik merkte wel dat ik ziek word van werk dat mij geen zinvolle betekenings geeft en waar ik niet geaccepteerd wordt zoals ik ben. Dat soort werk wil ik nooit meer.

Na een paar maanden sabatical ben ik een coachopleiding gaan volgen en ben ik mijn eigen coachpraktijk gestart vanuit huis. Klanten ontvangen in mijn huiskamer was alleen niet echt handig. Ik ging op zoek naar een plek om een ruimte te huren. Per uur waren ruimtes veel te duur en gelijk een hele ruimte te huren was niet zinvol, want als coach zou ik er nooit continue gebruik van maken. Ik was op zoek naar een plek waar we met elkaar de ruimte gebruiken, een co-creatie. Iedereen gebruikt de ruimte voor zijn eigen unieke werkzaamheden, op de tijden dat anderen de ruimte juist niet gebruiken.

Uiteindelijk heeft dit geleid tot Het Element Zaandam, centrum voor persoonlijke groei.

Het Element Zaandam is een plek geworden waar je van elkaar en van jezelf kan leren. Een flexible ruimte waar gelijkgestemden samen kunnen komen om te doen wat zij echt leuk vinden.

Ik zie mezelf vooral als facilitator. Ik help je om het mogelijk te maken, maar je doet het vooral zelf.

 

 

Sabine Pols Effortless Coach Zaandam

Dus heb jij een goed idee om Het Element Zaandam voor te gebruiken?


Neem contact met me op en we bespreken het tijdens een afspraak in Het Element Zaandam tijdens een kopje thee!

Huren

We staan voor je klaar met een persoonlijke benadering.

Het Element Zaandam is te huur voor het online of offline geven van jouw trainingen, workshops, lezingen, lanceringen, vergaderingen of …….

Dit zijn ideeen waarvoor Het Element Zaandam geschikt is. De mogelijkheden waarvoor je Het Element Zaandam kunt huren zijn namelijk eindeloos.

Mogelijk heb jij nog een ander idee waar wij niet eens over nagedacht hebben. Neem dan contact met ons op! Het Element Zaandam is een flexibel in te richten ruimte die wij aanpassen naar jouw wensen. Jij bent uniek en zo is Het Element Zaandam!

Door de grote ruimte, het vele zonlicht en de rustige ligging is Het Element Zaandam ook heel geschikt voor het opnemen van jouw online trainingsvideo’s, webinars of online academie.


Meer informatie

Coaching

Wil jij graag een workshop of training geven, of groter aanpakken dan dat je het nu doet? Alleen weet je niet waar je moet beginnen, houdt iets je tegen en ben je het elke keer aan het uitstellen? Ik denk graag met je mee en help je die drempel over in een coachingstraject van een paar maanden.

Om nu echt te gaan starten met het geven van de training of workshop laat ik de drempel zo laag mogelijk voor je en mag je Het Element Zaandam gratis gebruiken tijdens het caochingstraject. Ik vind het namelijk belangrijk dat je doet waar je van blij van wordt en jouw dromen waarmaakt!

Want mensen die doen waar ze blij van worden steken anderen mensen er mee aan, en daar wordt ik weer blij van 🙂

Is dit coachingstraject iets voor jou?

Bel me dan op om een afspraak te maken. Dan plannen we een gratis sessie om te ontdekken wat jouw dromen zijn en of je deze kan realiseren in Het Element Zaandam.

Tot snel!