Datum

26 02 23
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

10.00€

Maancirkel Zaandam 26 februari

We hebben allemaal ons eigen ritme. Ik heb gemerkt dat het ritme van de ratrace van nu niet bij me past. Het maakt me moe en energieloos.
Sinds een paar jaar plan ik mijn leven en werkzaamheden op het ritme van de natuur en de maan. Hierdoor kan ik mijn eigen energie beter inzetten op de momenten dat de natuur dit ondersteund.

 

Ik kies ervoor om op de energie van het eerste kwartier van de maan bijeenkomsten te organiseren.
Dit is de energie van de lente, het zaadje wat gepland is komt langzaam op, we gaan weer langzaam naar buiten. Dit is het moment om die verlangens en dromen te gaan omzetten naar actie. Juist bij het in actie komen kun je wel wat hulp gebruiken.

De energie van het eerste kwartier van de maan gaat over jouw uitdagingen, het vertrouwen in jezelf en de acties die jij doet om jouw dromen en intenties waar te maken.
Dit is het moment om in actie te komen bij problemen of uitdagingen die zich voordoen. Welke acties ga jij uitvoeren en wat heb jij daar voor nodig?

Elke zondagmiddag het dichts bij het eerste kwartier van de maan komen we samen om ons te verbinden met onszelf en de groep. Door middel van dans en meditatie stem jij af op jouw gevoel en wijsheid. Aan het eind van de workshop weet jij het antwoord op jouw vraag hoe jij jouw uitdaging aan kan pakken en welke acties jij hiervoor mag uitvoeren.

Wat kun je verwachten?
– Afstemmen op jezelf en het maanritme.
– Voelen wat jouw echte uitdaging is van dat moment.
– Letterlijk en figuurlijk in beweging komen.
– Jouw vervolgstappen zijn helder en realistisch.
– Meer zelfvertrouwen.
– Fijne verbinding met de groep.

De eerste drie bijeenkomsten zijn ingepland, wanneer er genoeg animo is, gaan we het gehele jaar door!

Voor thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Kosten: 10 euro
Aanmelden via https://hipsy.nl/event/10141-maancirkel-zaandam

Maancirkel Zaandam 26 februari