#Anderhalvemetersamenleving

We zitten nog wel even in de anderhalvemetersamenleving. Afstand en ruimte zijn daarin belangrijk als je samen wilt zijn met anderen. Minstens anderhalvemeter afstand van elkaar op kantoor, in de supermarkt, visite, bij trainingen en workshops. Dat al een jaar verplicht online samenkomen is niet echt samenkomen, we missen de fysieke aanwezigheid van elkaar!

Als het straks weer mag, dat samenkomen, is dat in een anderhalvemetersamenleving. Als trainer betekent dit dat je na de lockdown weer offline jouw workshop of training kunt geven, alleen met meer afstand tussen elkaar.

Als je al een locatie hebt voor je workshop of trainingen betekent dat waarschijnlijk dat er straks minder deelnemers aan je training of workshop kunnen deelnemen. Minder deelnemers betekent minder omzet…

Tadaa! Hier is Het Element Zaandam :-). We zijn groot genoeg en zelfs op de veilige anderhalvemeter afstand van elkaar kunnen er 10 tot 12 deelnemers aanwezig zijn bij jouw workshop of training.

Wij volgen de laatste coronaregels, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wanneer jij jouw training of worskhop houdt in Het Element Zaandam dienen jij en je deelnemers zich te houden aan ons Covid-19 protocol, zoals:

  • Iedereen is verplicht zich aan te melden voor een event en contactgegevens worden (door de trainer) een maand bewaard in verband met mogelijk contactonderzoek.
  • Bij binnenkomst in Het Element Zaandam dien je jouw handen te ontsmetten met het ontsmettingsmiddel bij de ingang.
  • Bij het afdrogen van de handen naar een toiletbezoek worden er papieren handdoekjes gebruikt die na gebruik direct weggegooid worden.
  • Het dragen van een mondkapje mag en is niet verplicht.

Voor en na elk event worden de contactpunten in de ruimte schoongemaakt en wordt de ruimte gelucht. Wanneer een event langer duurt wordt er ook in de pauze(s) gelucht door de deuren tegen elkaar open te zetten.

Op dit moment zit er nog tape op de vloer die in vlakken van 1,5 x 1,5 meter zijn aangelegd, zie ook de foto’s op onze website (HetElementZaandam.nl/corona-proof). Binnenkort zullen we de tape verwijderen en vervangen door markeringen op de hoeken van de 1,5 x 1,5 meter vlakken. Zo lijkt het misschien dat we de vlakken verwijderen, maar we markeren de hoekpunten van de 1,5 x 1,5 meter vlakken. Zo is er nog steeds een visuele reminder om op veilige afstand met elkaar samen te zijn.

Wil jij na de lockdown jouw workshop of training geven in Het Element Zaandam?

Neem dan contact met ons op via info@HetElementZaandam.nl of via het contactformulier op de website.

Anderhalvemetersamenleving door corona

Je zou ook interesse kunnen hebben in