En door...! of toch niet?

Tijd is iets wat voorbij gaat en je niet kunt terugdraaien. Voor mij is het nog steeds puzzelen om mijn tijd goed te kunnen verdelen tussen mijn bedrijf Het Element Zaandam, mijn werk in loondienst, het huishouden, mn vriend, familie, vrienden, trainingen die ik wil volgen en de ontspanning die ik nodig heb, oja en slapen (dat is iets anders dan ontspanning).

2021 staat voor mij in het teken van balans en energie. Hoe kan ik, in balans met mijzelf en met de energie die ik op dat moment heb, doen wat ik graag wil? Hoe kan ik minder tijd besteden aan de dingen die ik lastig vind, die ik niet leuk vind om te doen of waar ik geen energie van krijg (of erger nog, die energie vreten)? Ja soms moeten ze echt gebeuren door mij, maar welke taken kan ik echt uitbesteden aan anderen? Zo heb ik al vanaf de start van mijn bedrijf een boekhouder (Abaco adminstratie) en zijn ze vanaf 2021 digitaal gegaan wat het voor mij nog makkelijker en sneller maakt om mijn boekhouding bij ze in te dienen. Sporten schiet er bij mij vaak bij in en ook het eten is vaak ad-hoc nog even naar de supermarkt. Sinds een maand heb ik een Personal trainer (Heart in motion PT) in de arm genomen. We trainen 1x per week samen in afstemming met de energie die ik op dat moment heb en ik heb van haar een lijst aan recepten gekregen waar ik uit kan kiezen om te maken zodat ik de hele dag door energie heb. Nu doe ik mijn boodschappen aan het eind van de week online en worden ze op maandag bezorgt voor de hele week. Ik heb een schoonmaakster aangenomen om mijn huis en Het Element Zaandam schoon te maken. Zo maak ik steeds meer tijd vrij voor mezelf om te ontspannen, ik kan nu af en toe eindelijk weer een boek lezen! Hierdoor kan ik vanuit ontspanning en rust, vol energie aan het werk en doen waar ik echt blij van wordt.

Wil jij graag een training of een workshop geven maar vind je de dingen eromheen te veel gedoe? Ik doe deze ‘gedoe’klussen graag voor jou. Ik ga vooraf met je in gesprek en neem alle tijd om te bespreken waar jij behoefte aan hebt. We kijken samen wat je nodig hebt om jouw workshop of training zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo kun jij je bezig houden met waar jij energie van krijgt en blij van wordt en help ik je bij de dingen die je lastig vind. Zo kan ik je helpen bij het promoten van je event op social media kanalen of zorg ik dat de opstelling van tafels en stoelen zoals je die wilt hebben voor jouw workshop of training klaar staat. Zo kun jij je volledig focussen op je workshop of training!

Mocht in onze voorbereidende gesprekken blijken dat je meer coaching kunt gebruiken, kunnen we altijd starten met een coachtraject. Voordeel daarvan is dat je in de looptijd van het traject Het Element Zaandam gratis kan gebruiken voor jouw training of workshop.

Hoe ga jij met jouw tijd en energie om? Is het in balans?

En door…! (of toch niet?) balans vinden

Je zou ook interesse kunnen hebben in