Ik wil jou bedanken voor je support het afgelopen jaar!

Ik wil jou bedanken voor je support het afgelopen jaar!

Jij bent langs geweest in de maanden dat we wel open waren, je hebt Het Element Zaandam gehuurd voor jouw workshops of trainingen, je hebt jouw trainingsvideo’s bij ons opgenomen, je hebt aan ons gedacht, laten weten dat je onze posts leest, mond op mond reclame voor ons gemaakt of je hebt ons donaties gestuurd omdat je niet kon komen.

DANK JE WEL!

Wat was het een lastig jaar. Ik heb maanden geworsteld met ‘een goede ondernemer heeft gelijk een oplossing en ziet kansen’ wat ik in maart overal las. Ik zag geen kansen of mogelijkheden voor het verhuren van mijn locatie, Het Element Zaandam tijdens de lockdown. Ben ik dan een slechte ondernemer?

Ik leerde veel over mezelf. Bijvoorbeeld dat ik me niet wil laten lijden door de steeds veranderende omstandigheden en iets online moet gaan opzetten, maar dat ik wil vasthouden aan mijn visie: Het Element Zaandam als een plek waar je bij elkaar kunt komen, waar je jezelf kunt zijn, waar jij je kennis kunt delen en waar we van elkaar kunnen leren.

Ik heb nog meer leren loslaten, vertrouwen dat het goed is wat er komt en in het moment te zijn. Kijken naar wat IK nog wel kan, in plaats van met de hectiek mee.

In juni hebben we Het Element Zaandam helemaal coronaproof gemaakt. Alles ingericht op de anderhalvemetersamenleving. Maar mensen waren nog bang en bleven weg bij de workshops die nog wel doorgingen. Bedrijven stelden hun fysieke trainingen elke keer nog een paar maanden uit tot uiteindelijk ergens in 2021…

Weet dat bedrijven die hun ruimtes verhuren of trainers die hun workshops of trainingen weer offline gaan geven veel energie steken in de veiligheid en gezondheid van hun klanten / deelnemers. Ze hebben er alles gedaan doen om de ruimtes geschikt te maken aan de anderhalvemetersamenleving zodat ze het kunnen verhuren en weer een inkomen kunnen genereren.

Nu het 2021 is ga ik er vanuit dat Het Element Zaandam snel weer open kan en we jullie weer kunnen verwelkomen!

Ik ga er in ieder geval een super fantastisch giga mooi 2021 van maken!

Eindelijk het is 2021!

Je zou ook interesse kunnen hebben in